Träning

Skaffa dig funktionskläder för hockeyspelare

Som hockeyspelare kommer du med största sannolikhet att svettas otroliga mängder under träning och match. Vanliga underställ fungerar bra, men det finns också kläder som är anpassade för extrem fysisk aktivitet.

Funktionskläder kan hittas på nätet och på dem andas materialet och klarar av att transportera bort svett, vilket är en stor fördel.

Det finns en mängd olika typer av plagg i kategorin, från underkläder till tröjor och byxor. Testa och se vad du tycker om och ifall det ökar din prestationsförmåga.

Träna på gym regelbundet som hockeyspelare

Det är även bra att använda funktionskläder under fyssäsongen när skridskorna ligger på hyllan. Om du vill bli en bättre hockeyspelare är det nämligen nödvändigt att du lägger ner tid på träning utanför rinken. Gymmet är en perfekt plats att öka din uthållighet och styrka på. Det kommer i slutändan att resultera i att du åker skridskor snabbare och skjuter pucken hårdare. Du blir också mer stryktålig på isen, vilket du kommer att behöva vara emellanåt.

Vill du ha extra bra kläder till gymmet kan vi rekommendera funktionskläder även där. De fungerar utmärkt att använda till alla fysiska aktiviteter. Så gör dig själv en tjänst och investera i lite förstklassiga funktionskläder. Du kommer aldrig vilja gå tillbaka till något annat när du väl testat.